Catering

Catering Ruimte Utrecht

Bij een geslaagde vergadering, training of meeting hoort uiteraard ook een goede catering. Onderstaande een overzicht van onze mogelijkheden.

  • Alles is zelfgemaakt en zoveel mogelijk biologisch
  • Het brood komt van Carel Siegert uit Harmelen
  • Het vlees is van biologische slagerij Gerrit Takke uit Utrecht
  • De zalm wordt zelf door ons gerookt op oud eikenhout
  • De boerenkaas komt van kaasboerderij De Wit uit Harmelen
  • De zoete lekkernijen worden vers, per reservering, gebakken
  • Vegetarische producten staan met een (v) aangegeven

Geef op het offerteformulier de wensen voor de catering aan en per omgaand zit de offerte in de mailbox. Speciale (dieet-)wensen? Geen probleem. Vermeld deze bij de offerte aanvraag.

Croissant ontbijt
Croissant, Pain au chocolat, verse jus en melk.
Ontbijtbuffet
Sandwiches, croissant, scrambled eggs, fruitsalade, verse vruchtensappen en melk. (v.a. 5 pers.)
Koffie/thee/fris arrangement met huisgemaakte zoete lekkernij
Versgemalen Jacobs Douwe Egberts koffie, MrJones thee, water, biologisch vruchtensap en frisdrank met huisgemaakte zoete lekkernij.
Biologische broodjeslunch met fruitsalade
- Biologische bolletjes met luxe beleg (biologische boerenkaas met tomaten-olijven tapenade (v); gerookte biologische kip en tzatziki; huis-gerookte zalm met rozemarijn en zeezout; crème van doperwten en gepofte aubergine (v).

Drankjes en vers fruit

- Biologische halfvolle melk.
- Vers geperste fruitsappen (kiwi-sinaasappelsap; bosvruchten-sinaasappelsap; mango-passie-sinaasappelsap; sinaasappelsap).
- Fruitsalade van het seizoen (v)
Soep
Rijk gevulde Italiaanse pittige tomatensoep (v)
Quinoa salade
Salade van quinoa met geroosterde groenten en balsamico (v)
Wraps voor tussendoor of bij borrel
Wraps met gedroogde ham met dadels, rucola en pesto én wraps met zoete aardappel met komkommer, linzen en zongedroogde tomaten (v)
Bittergarnituur 'Veiling'
Bitterballen (4) en kaasstengels (6) met dips.
Kaas- en worstplank (v.a. 5 pers.)
Twee soorten kaas met worst en seranoham tezamen met biologisch brood en crackers.
Culinaire hapjes (v.a. 5 pers.)
- Olijven (v)
- Plakjes seranoham
- Zongedroogde tomaatjes (v)
- Dadels gevuld met roomkaas (v)
- Gemarineerde gamba's
Biologische broodjes met wraps en soep in de avond
- Biologische bolletjes met luxe beleg (biologische boerenkaas met tomaten-olijven tapenade (v); gerookte biologische kip en tzatziki; huis-gerookte zalm met rozemarijn en zeezout; crème van doperwten en gepofte aubergine (v)
Wraps:
- Wraps met gedroogde ham met dadels, rucola en pesto én wraps met zoete aardappel met komkommer, linzen en zongedroogde tomaten (v)
- Rijk gevulde Italiaanse pittige tomatensoep (v)
Diner buffet 'Ruim' (v.a. 5 pers.)
Voorgerecht:
- Salade van quinoa met geroosterde groenten en balsamico (v)

Twee hoofdgerechten, beide gerechten worden geplaatst:
- Stoofschotel van biologische kip en bospaddestoelen.
- Penne pasta met courgette, linzen, tomaat, basilicum en Parmezaanse kaas (v)

Bijgerechten:
- Wilde rijst (v)
- Verse groenten mix van het seizoen uit de oven (v)

Dessert:
Glas gevuld met Griekse yoghurt en gemarineerd rood fruit.
Diner buffet 'Ruimer' (v.a. 5 pers.)
Voorgerechten:
- Salade van quinoa met geroosterde groenten en balsamico (v)
- Carpaccio met nootjes, ui, kappertjes, rucola en Parmezaanse kaas.
- Salade van mozzarella, tomaat, basilicum en olijfolie.

Twee hoofdgerechten, beide gerechten worden geplaatst:
- Biologische stoofschotel van rundvlees met pruimen, tomaat en ui.
- Penne pasta met courgette, linzen, tomaat, basilicum en Parmezaanse kaas (v)

Bijgerechten:
- Verse groenten mix van het seizoen uit de oven (v)
- Kruidige Roseval aardappels uit de oven (v)
- Kaasplank met biologische worst, seranoham en vers gebakken brood.

Dessert:
Glas gevuld met Griekse yoghurt en gemarineerd rood fruit.
Desserts
In plaats van Griekse yoghurt met fruit nu keuze uit chocolade mousse of Tiramisu, vanaf 10 personen 50/50
Uitgeserveerd 3-gangen diner (v.a. 8 pers.) De keuze vlees, vis of vegetarisch kan per persoon vooraf worden doorgegeven.
Voorgerechten:
- Vitello tonato, mooi rose kalfsmuis met tonijnmayonaise en kappertjes
- Caprese salade van buffelmozzarella en balsamico blase (v)

Hoofdgerechten:
- Involtini, gevulde kippendij met tapenade en kaas, omwikkeld in Parmaham
- Zeebaarsfilet “en Papillot”
- Met ratatouille gevulde gegrilde aubergine (v)

Geserveerd met:
- Verdure mixte, gebakken en geblancheerde groenten
- Potata al forno, op Italiaanse wijze bereide aardappeltjes uit de oven
- Frisse venkelsalade
Hoofdgerecht geserveerd op bord, incl. aardappeltjes en groenten, 3 of 4 schaaltjes salade op de tafels.

Dessert:
- Huisgemaakte tiramisu