Blijf gefocust tijdens een vergadering met healthy drinks!

Zo houd je je hoofd scherp

De warme dagen zijn weer gearriveerd en dat is al goed te merken. Afgelopen lente was een van de warmste sinds het begin van de meting en dat betekent hitte in de vergaderzaal. Nu heb je bij ons gelukkig airconditioning. Deze drankjes houden je scherp en gefocust tijdens een vergadering! 

Ruimte Utrecht catering

Natuurlijke energiedrank
Energiedrank bevat net als koffie veel cafeïne dat bekend staat als het stofje dat je wakker houdt. Ook verbetert cafeïne je prestaties en zorgt het ervoor dat je alerter bent. Ideaal tijdens die monoloog van die collega wiens vakgebied je nou niet bijster interessant vindt of wanneer je teamleider heeft besloten de vergadering lekker vroeg in de ochtend te doen. Zorg ervoor dat je niet kiest voor de energiedrank die bomvol suiker zit, maar ga voor een natuurlijke variant. Die zijn er gelukkig genoeg te vinden. Kijk daarin naar de manier van zoeten en naar de hoeveelheid cafeïne. Denk maar zo, meer dan 80 milligram is teveel.

Smoothie
Fruit zit vol met gezonde suikers en is daarom een echte energieknaller. Begin je dag dus goed met een fruitsmoothie die je die ochtend uit de blender hebt geperst. Voeg fruit toe dat veel energie geeft, zoals banaan, sinaasappels of vijgen. Misschien een snufje kaneel voor de finale klapper. In fruit zitten veel antioxidanten die het lichaam kort gezegd goed schoon en gezond houden. 

Aloë vera
Deze bijzondere vetplant uit de warmere gebieden rond de Middellandse Zee tot aan India is een bron van gezonde bouwstoffen die een vermoeid lichaam snel weer opladen. En alsof het zo moest zijn, smaakt de plant nog eens erg lekker ook! Naar verluid zitten er wel meer dan 200 nuttige voedingstoffen in en houden je wel gefocust tijdens een vergadering. Let er wel op dat je de gel uit de binnenkant van de plant drinkt en niet de schil. Drink het koud, je hoeft een aloë vera smoothie niet op te warmen, dat smaakt niet zo best.

Koffie, maar dan gezonder en beter
Ja, dat kan en dat hoeft dan niet persé de decaf koffie te zijn van een supermarkt huismerk. Als je houdt van goede koffie die wat beter voor je is dan dark roast, dan kun je het beste gaan voor biologische koffie. Dat komt omdat de kwaliteit cafeïne wat beter in balans is. Door een klein beetje kokosolie of andere goede vetten door je koffie te doen krijg je bullitproof koffie. Goede vetten zijn immers beter voor de hersenactiviteit en dus voor jouw focus!

Niet alleen gezonde drankjes, maar ook onze vergaderzalen houden jou en je collega’s scherp. Ze zijn uniek in hun ontwerp en gelegen op een bijzondere locatie nabij het centrum van Utrecht. Een echt dagje uit. Neem vrijblijvend contact met ons op en reserveer jouw vergaderruimte! 

Unieke vergaderlocatie

Volledige privacy

Loopafstand Utrecht Centraal