Catering

Catering Ruimte Utrecht

Bij een geslaagde vergadering, training of meeting hoort uiteraard ook een goede catering. Onderstaande een overzicht van onze mogelijkheden.

  • Alles is zelfgemaakt en zoveel mogelijk biologisch
  • Het brood komt van Carel Siegert uit Harmelen
  • Het vlees is van biologische slagerij Gerrit Takke uit Utrecht
  • De zalm wordt zelf door ons gerookt op oud eikenhout
  • De boerenkaas komt van kaasboerderij Doruveal uit Montfoort
  • De zoete lekkernijen worden vers, per reservering, gebakken
  • Vegetarische producten staan met een (v) aangegeven

Geef op het offerteformulier de wensen voor de catering aan en per omgaand zit de offerte in de mailbox. Speciale (dieet-)wensen? Geen probleem. Vermeld deze bij de offerte aanvraag.

Croissant ontbijt
Croissant, Pain au chocolat, verse jus en melk.
Ontbijtbuffet (v.a. 5 pers.)
Sandwiches, croissant, scrambled eggs, fruitsalade, verse vruchtensappen en melk.
Koffie/thee/fris arrangement met huisgemaakte zoete lekkernij
Versgemalen Jacobs Douwe Egberts koffie, MrJones thee, water, biologisch vruchtensap en frisdrank met huisgemaakte zoete lekkernij.
Biologisch lunchbuffet met fruitsalade
- Biologische bolletjes (2 p.p.) met luxe beleg (Seranoham met huisgemaakte citroen-pesto; Baba ganoush met geroosterde paprika (v); Huisgerookte zalm met dille-limoen crème, rozemarijn en zeezout; Boerenkaas met cômpote van rode ui, augurk en balsamico (v)
- Vers geperste fruitsappen (kiwi-sinaasappelsap; bosvruchten-sinaasappelsap; mango-passie-sinaasappelsap; sinaasappelsap).
- Fruitsalade van het seizoen (v)
Uitgebreid luxe biologisch lunchbuffet (v.a. 5 pers.)
- Noten vijgen brood met petit doruveal kaas en compote van bosbessen
- Rozemarijn zeezout broodje met rundercarpaccio, truffelmayonaise en overjarige kaas
- Brioche broodje met gerookte eendenborst en rode ui rozijnen marmelade
- Bruine bol met avocado, zongedroogde tomaat en een zoet zure salade van rode kool
- Salade van little jam met geroosterde aubergine, paprika, balsamico en parmezaanse kaas schilvers
- Mini quiche met geroosterde groenten
- Vers geperste fruitsappen (kiwi-sinaasappelsap; bosvruchten-sinaasappelsap; mango-passie-sinaasappelsap; sinaasappelsap)
Een verkwikkende soep (v.a. 5 pers.)
Rijk gevulde Italiaanse pittige tomatensoep (v)
Quinoa salade
Salade van quinoa met geroosterde groenten en balsamico (v)
Wraps voor tussendoor of bij de borrel (v.a. 5 pers.)
Wraps met gedroogde ham, dadels, rucola en pesto én wraps met geroosterde groenten met hummus (v)
Quiche voor tussendoor of bij de borrel (v.a. 5 pers.)
Quiche met geroosterde groenten en boeren kaas (v)
Tapas (v.a. 5 pers.)
- Krokante kipstukjes met zwarte peper - Zoete dadels omwikkeld met spek - Inktvis ringen in een krokant korstje - Kaas stick met feta kaas
Kaas- en worstplank (v.a. 5 pers.)
Twee soorten kaas met worst en seranoham tezamen met biologisch brood en crackers.
Culinaire hapjes (v.a. 5 pers.)
- Olijven (v)
- Plakjes seranoham
- Zongedroogde tomaatjes (v)
- Dadels gevuld met roomkaas (v)
- Gemarineerde gamba's
Quiche met wraps en soep in de avond (v.a. 5 pers.)
- Quiche met geroosterde groenten en boeren kaas
- Wraps met gedroogde ham, dadels, rucola en pesto én wraps met geroosterde groenten met hummus (v)
- Rijk gevulde Italiaanse pittige tomatensoep (v)
Diner buffet 'Ruim' (v.a. 5 pers.)
Twee hoofdgerechten, beide gerechten worden geplaatst:
- Biologische kip saté met pindasaus
- Gado Gado - oosterse vegetarische groenteschotel (v)

Bijgerechten:
- Witte kool salade met rozijntjes (v)
- Indische boontjes (v)
- Kruidige rijst (v)

Dessert:
- Glaasje yoghurt met mango
Diner buffet 'Ruimer' (v.a. 5 pers.)
Voorgerechten:
- Salade van rode bieten met geitenkaas en balsamico (v)
- Carpaccio met nootjes, ui, kappertjes, rucola en Parmezaanse kaas.
- Salade van mozzarella, tomaat, basilicum en olijfolie.

Twee hoofdgerechten, beide gerechten worden geplaatst:
- Biologische stoofschotel van rundvlees met kikkererwten en munt
- Vegetarische groenten schotel met aubergine, knolselderij, wortel en limabonen(v)

Bijgerechten:
- Geroosterde verse groenten mix van het seizoen (v)
- Kruidige Roseval aardappels uit de oven (v)
- Kaasplank met biologische worst, seranoham en vers gebakken brood.

Dessert:
Glas gevuld met Griekse yoghurt en gemarineerd rood fruit.
Desserts
In plaats van Griekse yoghurt met fruit nu keuze uit chocolade mousse of Tiramisu, vanaf 10 personen 50/50
Uitgeserveerd 3-gangen diner (v.a. 8 pers.) De keuze vlees, vis of vegetarisch kan per persoon vooraf worden doorgegeven.
Voorgerechten:
- Vitello tonato, mooi rose kalfsmuis met tonijnmayonaise en kappertjes
- Caprese salade van buffelmozzarella en balsamico blase (v)

Hoofdgerechten:
- Involtini, gevulde kippendij met tapenade en kaas, omwikkeld in Parmaham
- Zeebaarsfilet “en Papillot”
- Met ratatouille gevulde gegrilde aubergine (v)

Geserveerd met:
- Verdure mixte, gebakken en geblancheerde groenten
- Potata al forno, op Italiaanse wijze bereide aardappeltjes uit de oven
- Frisse venkelsalade
Hoofdgerecht geserveerd op bord, incl. aardappeltjes en groenten, 3 of 4 schaaltjes salade op de tafels.

Dessert:
- Huisgemaakte tiramisu