Catering

Catering Ruimte Utrecht

Bij een geslaagde vergadering, training of meeting hoort uiteraard ook een goede catering. Onderstaande een overzicht van onze mogelijkheden.

  • Alles is zelfgemaakt en zoveel mogelijk biologisch
  • Het brood komt van Carel Siegert uit Harmelen
  • Het vlees is van biologische slagerij Gerrit Takke uit Utrecht
  • De zalm wordt zelf door ons gerookt op oud eikenhout
  • De boerenkaas komt van kaasboerderij Doruveal uit Montfoort
  • De zoete lekkernijen worden vers, per reservering, gebakken
  • Vegetarische producten staan met een (v) aangegeven

Geef op het offerteformulier de wensen voor de catering aan en per omgaand zit de offerte in de mailbox. Speciale (dieet-)wensen? Geen probleem. Vermeld deze bij de offerte aanvraag.

Croissant ontbijt
Croissant, Pain au chocolat, verse jus en melk.
Ontbijtbuffet (v.a. 5 pers.)
Sandwiches, croissant, gekookte eieren, fruitsalade, verse vruchtensappen en melk.
Koffie/thee/fris arrangement met huisgemaakte zoete lekkernij
Versgemalen Jacobs Douwe Egberts koffie, MrJones thee, water, biologisch vruchtensap en frisdrank met huisgemaakte zoete lekkernij.
Biologisch lunchbuffet met Poke bowl van de chef
Biologische broodjes (2 p.p.)
- Witte en bruine biologische bollen met rosbief, pesto en feta
- Witte kloostermop met geroosterde aubergine, balsamico azijn en hummus (v)
- Bruine biologische bol met rozemarijn en zeezout, huisgerookte zalm en crème van rode bieten en mierikswortel
- Bruine biologische bol met boerenkaas en een tomaten chilli jam (v)

Salade
Poke bowl van de chef en voor groepen vanaf 8 personen ook een Griekse salade met feta en olijven (v)
Sushi rijst is de basis van de Poke Bowl met daarop als topping:
- Gemarineerde witte kool
- Zoet-zure komkommer
- Avocado
- Sojabonen
- Wasabi mayonaise

Verse sappen
- Bosvruchten-sinaasappelsap
- Mango-passie-sinaasappelsap
- Sinaasappelsap
Uitgebreid luxe biologisch lunchbuffet (v.a. 5 pers.)
- Noten vijgen brood met petit doruveal kaas en compote van bosbessen
- Rozemarijn zeezout broodje met rundercarpaccio, truffelmayonaise en overjarige kaas
- Brioche broodje met gerookte eendenborst en rode ui rozijnen marmelade
- Bruine bol met avocado, zongedroogde tomaat en een zoet zure salade van rode kool
- Salade van little jam met geroosterde aubergine, paprika, balsamico en parmezaanse kaas schilvers
- Mini quiche met geroosterde groenten
- Vers geperste fruitsappen (kiwi-sinaasappelsap; bosvruchten-sinaasappelsap; mango-passie-sinaasappelsap; sinaasappelsap)
Een verkwikkende soep (v.a. 5 pers.)
Rijk gevulde Italiaanse pittige tomatensoep (v)
Quinoa salade
Salade van quinoa met geroosterde groenten en balsamico (v)
Wraps voor tussendoor of bij de borrel (v.a. 5 pers.)
Wraps met gedroogde ham, dadels, rucola en pesto én wraps met geroosterde groenten met hummus (v)
Quiche voor tussendoor of bij de borrel (v.a. 5 pers.)
Quiche met geroosterde groenten en boeren kaas (v)
Tapas (v.a. 5 pers.)
- Krokante kipstukjes met zwarte peper
- Zoete dadels omwikkeld met spek
- Inktvis ringen in een krokant korstje
- Kaas stick met feta kaas
Kaas- en worstplank (v.a. 5 pers.)
Twee soorten kaas met worst en seranoham tezamen met biologisch brood en crackers.
Culinaire hapjes (v.a. 5 pers.)
- Olijven (v)
- Plakjes seranoham
- Zongedroogde tomaatjes (v)
- Dadels gevuld met roomkaas (v)
- Gemarineerde gamba's
Quiche met wraps en soep in de avond (v.a. 5 pers.)
- Quiche met geroosterde groenten en boeren kaas
- Wraps met gedroogde ham, dadels, rucola en pesto én wraps met geroosterde groenten met hummus (v)
- Rijk gevulde Italiaanse pittige tomatensoep (v)
Private dining diner buffet 'Ruim' (v.a. 5 pers.)
Twee hoofdgerechten, beide gerechten worden geplaatst:
- Biologische kip saté met pindasaus
- Gado Gado - oosterse vegetarische groenteschotel (v)

Bijgerechten:
- Witte kool salade met rozijntjes (v)
- Indische boontjes (v)
- Kruidige rijst (v)

Dessert:
- Glaasje yoghurt met mango
Private dining diner buffet 'Ruimer' (v.a. 5 pers.)
Voorgerechten:
- Salade van rode bieten met geitenkaas en balsamico (v)
- Carpaccio met nootjes, ui, kappertjes, rucola en Parmezaanse kaas.
- Salade van mozzarella, tomaat, basilicum en olijfolie.

Twee hoofdgerechten, beide gerechten worden geplaatst:
- Biologische stoofschotel van rundvlees met kikkererwten en munt
- Vegetarische groenten schotel met aubergine, knolselderij, wortel en limabonen(v)

Bijgerechten:
- Geroosterde verse groenten mix van het seizoen (v)
- Kruidige Roseval aardappels uit de oven (v)
- Kaasplank met biologische worst, seranoham en vers gebakken brood.

Dessert:
Glas gevuld met Griekse yoghurt en gemarineerd rood fruit.
Desserts
In plaats van Griekse yoghurt met fruit nu keuze uit chocolade mousse of Tiramisu, vanaf 10 personen 50/50
Private dining uitgeserveerd 3-gangen diner (v.a. 8 pers.)
De keuze voor vlees, vis of vegetarisch vooraf per persoon door te geven.
Voorgerechten:
- Vitello tonato, mooi rose kalfsmuis met tonijnmayonaise en kappertjes
- Caprese salade van buffelmozzarella en balsamico blase (v)
Hoofdgerechten:
- Involtini, gevulde kippendij met tapenade en kaas, omwikkeld in Parmaham
- Zeebaarsfilet “en Papillot”
- Met ratatouille gevulde gegrilde aubergine (v)

Geserveerd met:
- Verdure mixte, gebakken en geblancheerde groenten
- Potata al forno, op Italiaanse wijze bereide aardappeltjes uit de oven
- Frisse venkelsalade
Hoofdgerecht geserveerd op bord, incl. aardappeltjes en groenten, 3 of 4 schaaltjes salade op de tafels.

Dessert:
- Huisgemaakte tiramisu