Catering

Catering Ruimte Utrecht

Bij een geslaagde vergadering, training of meeting hoort uiteraard ook een goede catering. Onderstaande een overzicht van onze mogelijkheden.

  • Alles is zelfgemaakt en zoveel mogelijk biologisch
  • Het brood komt van Carel Siegert uit Harmelen
  • Het vlees is van biologische slagerij Gerrit Takke uit Utrecht
  • De zalm wordt zelf door ons gerookt op oud eikenhout
  • De boerenkaas komt van kaasboerderij Doruvael uit Montfoort
  • De zoete lekkernijen worden vers, per reservering, gebakken
  • Vegetarische producten staan met een (v) aangegeven

Geef op het offerteformulier de wensen voor de catering aan en per omgaand zit de offerte in de mailbox. Speciale (dieet-)wensen? Geen probleem. Vermeld deze bij de offerte aanvraag.

Croissant ontbijt
Croissant, Pain au chocolat, verse jus en melk.
Ontbijtbuffet (v.a. 5 pers.)
Twee soorten sandwiches (boerenkaas, kipfilet), gekookt ei, croissant, vers fruitsalade, vers sap en melk.
Koffie/thee/fris arrangement met huisgemaakte zoete lekkernij
Versgemalen Jacobs Douwe Egberts koffie, MrJones thee, water, biologisch vruchtensap en frisdrank met huisgemaakte zoete lekkernij.
Biologisch lunchbuffet met Poke bowl van de chef
Biologische broodjes (2 p.p.)
- Biologische bol met gerookte kipfilet en een spread van avocado
- Witte biologische bol met geitenkaas en hummus van pompoen (v)
- Bruine biologische bol met huisgerookte zalm met rozemarijn en crème van roomkaas met wasabi en bosui.
- Bruine biologische bol met boerenkaas en een chutney van rode uit en dadels (v)

Salade
Poke bowl van de chef (v) en voor groepen vanaf 8 personen ook een salade met komkommer, tomaat, paprika en geitenkaas met een dressing van honing (v)
Sushi rijst is de basis van de Poke Bowl met daarop als topping:
- Gemarineerde witte kool
- Zoet-zure komkommer
- Avocado
- Sojabonen
- Wasabi mayonaise

Verse sappen
- Bosvruchten-sinaasappelsap
- Mango-passie-sinaasappelsap
- Sinaasappelsap
Uitgebreid luxe biologisch lunchbuffet (v.a. 5 pers.)
- Noten vijgen brood met petit doruveal kaas en compote van bosbessen
- Rozemarijn zeezout broodje met rundercarpaccio, truffelmayonaise en overjarige kaas
- Brioche broodje met gerookte eendenborst en rode ui rozijnen marmelade
- Bruine bol met avocado, zongedroogde tomaat en een zoet zure salade van rode kool
- Salade van little jam met geroosterde aubergine, paprika, balsamico en parmezaanse kaas schilvers
- Mini quiche met geroosterde groenten
- Vers geperste fruitsappen (kiwi-sinaasappelsap; bosvruchten-sinaasappelsap; mango-passie-sinaasappelsap; sinaasappelsap)
Smoothies
- Mango, ananas, banaan en munt
- Bosbessen, banaan, kwark en sinaasappel
Een verkwikkende soep (v.a. 5 pers.)
Rijk gevulde Italiaanse tomatensoep, romige courgettesoep, pompoen-, mosterd- of groentesoep (v)
Salade
Poke bowl van de chef (v)
Een salade met komkommer, tomaat, paprika en geitenkaas met een dressing van honing (v)
Wraps voor tussendoor of bij de borrel (v.a. 5 pers.)
Wraps met gerookte kip met avocado en pesto én wraps met spinazie, feta en paprika (v)
Quiche voor tussendoor of bij de borrel (v.a. 5 pers.)
Quiche met geroosterde groenten en boeren kaas (v)
Tapas (v.a. 6 pers.)
Mix van 4 tapas p.p.:
- Krokante kipstukjes met zwarte peper
- Zoete dadels omwikkeld met spek
- Inktvis ringen in een krokant korstje
- Kaas stick met feta kaas
Kaas- en worstplank (v.a. 5 pers.)
Twee soorten kaas (Munster en Cambozola) met worst en seranoham tezamen met foccacia brood en crackers.
Antipasti assortiment (v.a. 5 pers.)
- Olijven (v)
- Plakjes seranoham
- Zongedroogde tomaatjes (v)
- Gedroogde worst
- Kaas van boerderij Doruveal (v)
Quiche met wraps en soep in de avond (v.a. 5 pers.)
- Quiche met geroosterde groenten en boeren kaas
- Wraps met gerookte kip met avocado en pesto én wraps met spinazie, feta en paprika (v)
- Rijk gevulde Italiaanse tomatensoep (v) of romige courgettesoep
Private dining diner buffet 'Ruim' (v.a. 5 pers.)
Voorgerecht:
- Salade van het seizoen (v)
Hoofdgerecht:
Twee hoofdgerechten, beide gerechten worden geplaatst:
- Geroosterde kip met citroen en rozemarijn
- Vegetarische groenten schotel met falafel en tomaat (v)

Bijgerechten:
- Kruidige witte rijst (v)
- Groenten uit de oven (v)

Dessert:
- Glaasje ingedikte yoghurt met vruchten compote
Private dining diner buffet 'Ruimer' (v.a. 5 pers.)
Voorgerechten:
- Salade van rode bieten met appel, walnoten, geitenkaas en brie (v)
- Carpaccio met broadbeans, uit, kappertjes, rucola en Parmezaanse kaas.
- Rauwkost salade met pressie van Pedro Ximinez.

Twee hoofdgerechten, beide gerechten worden geplaatst:
- Mediteraans runderstoofpotje met spekjes
- Stoofpotje van zoete aardappel, aubergine, doperwten en shii-take (v)

Bijgerechten:
- Geroosterde verse groenten mix van het seizoen (v)
- Kruidige Roseval aardappels uit de oven (v)
- Kaasplank met biologische worst, seranoham en vers gebakken brood.

Dessert:
Panna cotta met chocolade.
Desserts
In plaats van Griekse yoghurt met fruit nu keuze uit chocolade mousse of Tiramisu, vanaf 10 personen 50/50
Private dining uitgeserveerd 3-gangen diner (v.a. 8 pers.)
De keuze voor vlees, vis of vegetarisch vooraf per persoon door te geven.
Voorgerechten:
- Vitello tonato, mooi rose kalfsmuis met tonijnmayonaise en kappertjes
- Caprese salade van buffelmozzarella en balsamico blase (v)
Hoofdgerechten:
- Involtini, gevulde kippendij met tapenade en kaas, omwikkeld in Parmaham
- Zeebaarsfilet “en Papillot”
- Met ratatouille gevulde gegrilde aubergine (v)

Geserveerd met:
- Verdure mixte, gebakken en geblancheerde groenten
- Potata al forno, op Italiaanse wijze bereide aardappeltjes uit de oven
- Frisse venkelsalade
Hoofdgerecht geserveerd op bord, incl. aardappeltjes en groenten, 3 of 4 schaaltjes salade op de tafels.

Dessert:
- Huisgemaakte tiramisu