De beste motivatiespeeches

aandacht bij de vergadering
5 tips om je aandacht bij de vergadering te houden
25 maart 2019
16.00 dip
Een 16.00 dip? Zo voorkom je die!
15 mei 2019
motivatiespeeches

Motivatiespeeches

Motivatiespeeches kunnen onder andere heel belangrijk zijn op de werkvloer. Zo hou je iedereen gemotiveerd! Mits de speech natuurlijk goed wordt uitgevoerd. Want het is best een uitdaging. Je moet authentiek blijven en vooral ook clichés voorkomen. Want het is echt een dooddoener om naar iemand te luisteren die moet motiveren en de ene na de andere cliché eruit gooit. Ja, zo kunnen we het ook wel… Wij hebben de beste motivatiespeeches voor je op een rijtje gezet. Wees geïnspireerd!

Motivatiespeech van 1 minuut

De volgende motivatiespeech van 1 minuut ging de hele wereld over toen deze bij TED Talks werd gepresenteerd door Micheal McNeff. Micheal McNeff is een Youtuber en monteerde allerlei filmpjes tot één video:

Motivatiespeech van 10-jarige

De volgende motivatiespeech is dan niet op de werkvloer gegeven, desalniettemin kan je hier inspiratie uit halen. Want de volgende motivatiespeech is van een 10-jarig jongetje die zijn voetbalploeg een speech geeft voor de wedstrijd. 10 jaar zijn en al zo spreken is bewonderenswaardig. Nog leuker, ze hebben de wedstrijd gewonnen!

Motivatiespeech van ING

We blijven nog even bij het voetbal. Niet alleen omdat hier veel motivatiespeeches worden gegeven, maar ook omdat het inspiratie kan zijn voor de werkvloer door het win element dat er vaak in zit.

En heb je inspiratie opgedaan voor je motivatiespeech en zoek je nu een plek waar je kan zitten met je team? Dan kan je bijvoorbeeld in de U-trechters zitten om te vergaderen en te motiveren. Een fijne plek om te vergaderen én om ook te genieten van goede catering, dan zit je bij Ruimte Utrecht goed!

Comments are closed.