Hoe kies je een goede vergaderlocatie in Utrecht?

vergaderstructuur
Tips voor een betere vergaderstructuur
6 maart 2018
Externe Vergaderlocatie
Externe Vergaderlocatie? Waarom niet op kantoor?
14 mei 2018
Vergaderlocatie

Vergaderlocaties in overvloed, hoe vindt je de juiste vergaderlocatie?

Vergaderlocatie Utrecht: Als zakenman, bedrijfsleider of ondernemer komt het regelmatig voor dat u een vergaderlocatie nodig heeft voor een belangrijk overleg, een conferentie of een personeelsbijeenkomst. In en rond de stad Utrecht is het aanbod aan vergaderlocaties enorm groot. U kunt kiezen uit tientallen, waarschijnlijk zelfs meer dan honderd uiteenlopende vergaderplekken. Als zakelijk ondernemer raak je door dit grote aanbod de draad algauw kwijt. Het ruime aanbod aan vergaderplekken in Utrecht maakt het lastig om te bepalen welke locatie in of rond deze stad echt geschikt is voor de door u geplande bijeenkomst.

Aandachtspunten bij de keuze van een vergaderlocatie in Utrecht

Als u een geschikte vergaderruimte in Utrecht zoekt, moet u een aantal zaken in overweging nemen. De belangrijkste aandachtspunten zijn, in willekeurige volgorde:

  1. De ligging en bereikbaarheid van de vergaderlocatie in Utrecht. De gekozen locatie moet voor alle deelnemers per auto, openbaar vervoer of fiets goed bereikbaar zijn.
  2. De professionele uitstraling van de vergaderruimte. Een ideale, sfeervolle en inspirerende vergaderlocatie kenmerkt zich vooral door uniciteit. Zo zorgt u ervoor dat de deelnemers goede herinneringen hebben aan de bijeenkomst en daar vanwege de zorgvuldig gekozen locatie nog lang op terugkijken.
  3. De grootte van de zaal. U kiest uiteraard een zaal die niet te groot, maar ook niet te klein is.
  4. De prijsstelling. De vergaderlocatie moet uiteraard aantrekkelijk geprijsd zijn. Elke ondernemer of zakenman wil waar voor zijn geld.
  5. De cateringmogelijkheden. U wilt uw gasten uiteraard voorzien van drankjes en eventueel hapjes. Zo blijven de geesten scherp tijdens de bijeenkomst. En een goede,
    professionele catering werkt sfeerverhogend.

De mogelijkheden die RuimteUtrecht u biedt

Als bovenstaande aandachtspunten voor u belangrijk zijn, is de keuze voor onze U-trechters als vergaderplek een slimme zet. De unieke vergaderplekken van RuimteUtrecht voldoen aan alle wensen en eisen. Onze U-trechters zijn omgebouwde zandtrechters, die centraal gesitueerd zijn aan de Utrechtse Veilinghaven, vlak achter de Jaarbeurshallen. Niet alleen zijn deze vergaderplekken historisch gezien uniek, ze bieden ruimte aan groepen tot 20 personen en zijn scherp geprijsd. Verder verzorgen wij voor u een perfecte catering, precies afgestemd op uw eisen.

Neem contact met ons op

Zoek dus niet verder, maar beleg uw vergadering(en) in een van onze fraaie U-trechters. Wij beloven u dat uw bijeenkomst niet alleen voor u, maar voor alle deelnemers een onvergetelijke ervaring wordt!

Comments are closed.