Is de vergaderlocatie belangrijk?

doeltreffend vergaderen
Doeltreffend vergaderen
10 juli 2018
een goede vergaderstructuur begint met agendapunten
Een goede vergaderstructuur begint met agendapunten
7 september 2018
vergaderlocatie

Is de vergaderlocatie belangrijk?

Rust en concentratie

Men denkt misschien dat de locatie niets te maken heeft met een vergadering. Niets is echter minder waar. De omgeving kan namelijk erg veel invloed hebben op je stemming en concentratievermogen. Sommige mensen hebben rust nodig om zich op de gespreksonderwerpen te kunnen focussen. In dit geval is het belangrijk om een vergaderlocatie te hebben zonder al te veel rumoer van buiten af. Maar wat als de vergadering juist goed loopt in een dynamische omgeving? En wat als men klanten wil imponeren? Vergader dan in een Utrechtse zandtrechter. Hoe en waarom zal hieronder uitgebreid worden uitgelegd.

Vergaderen in een zandtrechter?

Geen zorgen, men hoeft niet binnen in de trechter zelf te vergaderen. Dat zou onmogelijk zijn. Waar men wel kan vergaderen is de kamer erboven. Dit heeft meerdere voordelen. Als eerste is het een zeer unieke locatie die klanten van jouw bedrijf zal imponeren tijdens ontmoetingen. Daarnaast is er door de hoge ligging complete privacy. Bovendien is er genoeg daglicht, zijn de ramen te openen en is er een airco beschikbaar. Als laatste zijn de trechters op loopafstand van het stadscentrum van Utrecht. Zij zijn dus gemakkelijk te bereiken.

Dynamische omgeving voor dynamische vergaderingen

Wanneer bedrijfsvergaderingen beter lopen in een dynamische omgeving, is een zandtrechter een ideale vergaderlocatie. De trechters zijn erg centraal gelegen en er is bovendien beschikking tot faciliteiten als catering. Daarnaast is het een unieke locatie omdat de trechters aan de historische haven van Utrecht liggen. Er kan na afloop van de vergadering dus ook nog even uit nieuwsgierigheid rondgekeken worden. Het is namelijk een plek waar men niet dagelijks komt, laat staan vanuit het bedrijfsleven. Een zandtrechter is dus een uitstekende locatie voor het houden van een dynamische bedrijfsvergadering.

Ontmoetingen met klanten

Ook wanneer iemand een ontmoeting heeft met een vaste klant van een bedrijf is een zandtrechter huren een optie. Deze zal onder de indruk zijn van de creativiteit die jouw keuze voor de locatie uitstraalt. Daarnaast is het uitzicht op de Utrechtse haven ook erg mooi. Er is ook toegang tot alle faciliteiten voor het gemak. Als laatste kun je een private dinner regelen met de cateraar. Dit is namelijk een stuk gepaster voor een ontmoeting met klanten dan simpelweg koffie, thee en gebak. Kortom, er zijn dus meerdere redenen waarom je een zandtrechter kunt huren voor vergaderingen. En deze hebben elk zowel praktische als esthetische voordelen.

Comments are closed.