Klaar met vergaderen? Dit kun je daarna nog doen!

Een reminder sturen
Een reminder sturen, is dat wel echt nodig?
15 november 2019
Vergaderen op een andere manier
Vergaderen op een andere manier, zo doe je dat!
15 januari 2020
Klaar met vergaderen

Klaar met vergaderen

Voor elk bedrijf is vergaderen een must al ervaart het personeel het misschien niet altijd zo. Voor de één is vergaderen een fijne manier om alle puntjes weer op de I te krijgen en de ander ziet het nut er niet zo van in. Vaak duren vergaderingen veel te lang en heeft niemand er na drie kwartier meer zin in. Wij vertellen je wat je kunt doen als je klaar met vergaderen bent!

Borrelen

Als je klaar bent met vergaderen is het fijn nog even samen te blijven voor een aansluitende borrel. Mits de vergadering aan het eind van de middag is natuurlijk. Bij vele vergaderlocaties kun je nog even naborrelen maar ook in de stad is genoeg gelegenheid om dat te doen. Denk bijvoorbeeld aan het bekende plein Neude in het centrum van Utrecht. Ook biedt de Oude Gracht, die als een waterader door de stad loopt, genoeg plekjes waar je voor de borrel nog even terecht kunt.

Persoonlijk contact

Je leert je collega’s vaak ook veel beter kennen door met hen buiten een zakelijke sfeer te praten. Dat kan tijdens een borrel maar ook als je bijvoorbeeld samen carpooled tussen huis en werk. Zo hoor je ook dingen die in hen omgaan die vaak niet veel met werk te maken hebben maar misschien in de toekomst nuttig zijn op de werkvloer. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat iemand soms last heeft van bepaalde angsten of slecht slaapt, dan weet je waarom die altijd zo moe is en iets altijd wat later af heeft dan de rest. Dus is de vergadering klaar? Stel eens voor iemand naar huis te brengen die toch jouw kant op moet!

 Overheerlijk eten

Lunchen en vergaderen in Utrecht hoef je niet perse te combineren. Heb je na de vergadering het idee dat iemand toch nog met iets zit of begreep je niet helemaal wat de ander bedoelde? Dan kan het fijn zijn dit nog even tijdens een aansluitende lunch samen door te nemen. Bij veel organisaties heerst toch wel een duidelijke ‘rangorde’ en soms vindt een medewerker het lastig aan bijvoorbeeld een directeur of leidinggevende te vertellen hoe het zit. Dan kan het voor diegene erg helpen om samen het euvel te bespreken. Dan weet hij of zij ook of iemand anders die mening deelt.

Klaar met vergaderen en nog even lekker borrelen om wat zaken rustig bespreken? Laat het ons weten en wij houden daar rekening mee. Het is fijn een vergadering niet alleen af te sluiten met werkgerelateerde zaken, maar ook met een persoonlijke sfeer. Wij denken daarin graag met je mee!

Comments are closed.