De beste lunchtips om effectief te vergaderen

vergadering evalueren
Is een vergadering evalueren belangrijk?
18 januari 2019
aandacht bij de vergadering
5 tips om je aandacht bij de vergadering te houden
25 maart 2019
De beste lunchtips om effectief te vergaderen

Belangrijke lunchtips: Een volle maag helpt bij het nadenken

Wanneer je vergaderingen moet combineren met maaltijden kom je voor een aantal keuzes te staan. Dus wat zijn nou eigenlijk de beste lunchtips om effectief te vergaderen? Wanneer lunch je? En waar doe je dit bijvoorbeeld? En is het verstandig om even weg te zijn van de kantoorsfeer? Dat zal hier verder worden beschreven. Als eerste is kan je brein beter functioneren op een volle maag. Dit is goed voor de creativiteit en productiviteit. Daarom is het voor een dynamische vergadering van belang dat je gegeten hebt voor je begint.

Uitgebreid eten leidt af

Wanneer je tijdens een vergadering eet, kan dit op twee manieren afleidend zijn. Om te beginnen leidt het je af van het brainstormen tijdens een vergadering wanneer je tussendoor eet. Daarnaast leidt het anderen af wanneer iemand zo ongegeneerd in de vergaderruimte zit te lunchen. Het is dus het een verstandig besluit buiten de vergadering om te lunchen. Het liefst voor aanvang.

Waar komt de lunch vandaan?

Je kunt lunch en een vergadering eigenlijk best gemakkelijk combineren. Wanneer je bijvoorbeeld naar een lunchroom gaat om even snel wat op te halen. Ook kun je in de lunchroom zelf wat gaan eten, of catering regelen. Dit geeft de gelegenheid om met het hele team te lunchen voor de vergadering begint.

Even weg van de kantoorsfeer

Wanneer u in één van onze zandtrechters vergadert kan dit een zeer vernieuwende ervaring zijn. Wij bieden uitzicht op de haven van Utrecht, wat tot nieuwe inzichten kan leiden. Daarnaast heb je zelf wel volledige privacy. En bovendien ben je voorzien van catering en zijn de zandtrechters makkelijk bereikbaar vanuit het centrum van de stad.

Vergaderen in een zandtrechter? Neem contact met ons op!

De locatie waar een vergadering plaatsvindt kan naast deze lunchtips dus zeker wel een positieve werking hebben op de efficiëntie. Neem dus vandaag nog contact met ons op wanneer je in een zandtrechter zou willen vergaderen. Om contact op te nemen wat betreft het vergaderen in een zandtrechter kun je op het kopje ‘contact’. Deze staat rechts bovenaan de webpagina. Hieronder staan onze contactgegevens als ons telefoonnummer, e-mailadres en correspondentieadres. Je kunt ook zelf een bericht sturen waarna wij contact met je op zullen nemen. Jouw gegevens zullen in dat geval vertrouwelijk blijven. Nog iets verder naar rechts staat een kopje waarmee je een offerte kunt aanvragen. Voor recensies van deze unieke locatie kun je klikken op het kopje ‘reacties’.

Comments are closed.