Ruimte Utrecht catering

Vergaderlocatie Utrecht

Kennismaken

Een bijzondere vergaderlocatie Utrecht

 
Een unieke vergaderlocatie met een industrieel en historisch karakter in de stad Utrecht.

Ruimte Utrecht catering

RuimteUtrecht is gevestigd in de oude zandtrechters

Deze bijzondere vergaderlocatie Utrecht is gevestigd in de oude zandtrechters, die in vroegere tijden gebruikt werden voor het lossen van de ladingen met zand. Vanuit de trechters werd het zand destijds verder verdeeld. Deze zandtrechters zijn even weg geweest. Maar zijn nu weer herplaats op hun oorspronkelijke locatie. Ze zijn inmiddels volledig ingericht als vergaderruimte, voorzien van alle gemakken en van de nodige voorzieningen.

U kunt in deze ruimte privé vergaderen of besprekingen houden, doordat u de ruimte nooit hoeft te delen met anderen. Deze locatie is prima geschikt voor bijvoorbeeld kleinschalige vergaderingen, (directie)overleg, maar ook geschikt voor meetings en bijeenkomsten tot een maximum van 24 personen.

 

Ruimte Utrecht catering

Op loopafstand van Utrecht CS

De vergaderruimtes van de U-trechter zijn op loopafstand van Utrecht CS, gevestigd in de Oude Veilinghaven net achter de Jaarbeurs. Makkelijk te bereiken dus voor u en uw gasten. De trechters bieden een mooi uitzicht over de historische haven, en hebben allen een panorama uitzicht rondom en dus ook 360 graden lichtinval. Een vergadering die u en uw gezelschap dus niet snel zullen vergeten. 

Ruimte Utrecht catering

Een aparte vergaderruimte volledig voorzien van eigen faciliteiten

De U-trechter biedt u een aparte vergaderruimte, belangrijkste: volledig voorzien van eigen faciliteiten. U geniet dus tijdens een bespreking van de nodige privacy. U hoeft de ruimte nooit te delen met andere groepen. Daarnaast is de locatie op loopafstand van het centraal station in Utrecht. Net achter de Jaarbeurs in de oude Veilinghaven. De voormalige zandtrechters bieden u een unieke vergaderruimte op tien meter hoogte. Dit met een prachtig panorama view uitzicht en 360 graden lichtinval. 

Ruimte Utrecht catering

Servicemedewerkers

Wij doen er alles aan om het u en uw gasten volledig naar wens te maken tijdens jullie bijeenkomst.

Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van onze zeer goede catering service. Met huisgemaakte, verse en biologische gerechten kunt u van ontbijt tot diner bij ons terecht. U kunt op de website alvast een kijkje nemen in onze menukaart. Voor groepen van vijf of meer personen, kunt u zelfs een ‘private diner meeting’ reserveren.

Unieke vergaderlocatie

Volledige privacy

Loopafstand Utrecht Centraal