Ruimte Utrecht catering

Centraal gelegen

Routebeschrijving

Op loopafstand van het Centraal Station, tegen over de Jaarbeurs

Met de trein?

RuimteUtrecht ligt op loopafstand (10 minuten) van het Centraal Station
Neem de uitgang Jaarbeursplein, loop langs het Beatrixtheater en sla vervolgens linksaf over de Croeselaan tot de oversteekplaats iets voorbij hoofdkantoor Rabobank (met de toren). Steek bij de voetgangers oversteekplaats de Croeselaan over richting Van Zijstweg en loop circa 200 meter rechtdoor over de Groenmarktstraat (links kantoren, rechts de Van Zijstweg). Vervolgens verschijnt restaurant Fico op de hoek. Loop langs de ingang van het restaurant en na circa 50 meter verschijnen de Trechters. 

Met de auto?

De dichtstbijzijnde parkeerplekken zijn in de omliggende wijk Parkhaven en bij de Jaarbeurs
Hier is parkeren erg gewild, als u geluk heeft vindt u een plekje. Een alternatief is om gebruik te maken van de parkeerplekken van P2, P4, P6, op de naastgelegen Jaarbeurs Utrecht op circa 400 meter loopafstand, zie ook https://www.jaarbeurs.nl/nl/praktische-informatie.P4 ligt aan de ‘Truus van Lierlaan’. Voer dit adres in in navigatiesysteem of volg dan vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB-borden met de aanduiding ‘Jaarbeurs’ en vervolgens P4. Achteraf betalen is mogelijlk bij de parkeerautomaat op P4.

Wandelroute vanaf P4 naar de Trechters: Loop over de loopbrug achter de parkeergarage naar ingang west van de Jaarbeurs. Sla na de brug direct rechtsaf en loop circa 200 meter rechtdoor met aan de rechterzijde woonboten en de stalen Trechters aan het einde van het pad aan overzijde van de Van Zijstweg. 

Met de taxi?

Stap uit bij restaurant 'Fico' aan de Veilinghavenkade
Loop langs de ingang van het restaurant en na circa 50 meter verschijnen de 4 Trechters.

Met de fiets?

Onder de Trechters is voldoende plek om de fiets te plaatsen
De Trechters van RuimteUtrecht
Veilinghavenkade 4-6-8
3521 AK Utrecht
030 7600511 | 06 50245004

Er zijn 4 Trechters met 2 opgangen. Bij elke opgang staat de bedrijfsnaam van de groepen die wij verwachten. 

Unieke vergaderlocatie

Volledige privacy

Loopafstand Utrecht Centraal