Routebeschrijving

Routebeschrijving

Centraal gelegen op loopafstand van het Centraal Station vlak achter de Jaarbeurs.
 

Met de trein?

RuimteUtrecht ligt op loopafstand (10 minuten) van het Centraal Station. Neem de uitgang Jaarbeursplein, vervolgens linksaf over de Croeselaan tot de oversteekplaats iets voorbij hoofdkantoor Rabobank (met de 2 torens). Steek de Croeselaan over en neem de Van Zijstweg (= 2-baansweg langs de Jaarbeurs). Loop circa 200 meter rechtdoor langs de ingang van Urban Italian restaurant ' Fico ' en 50 meter later verschijnen de U- trechters

Met de auto?

Ruime parkeergelegenheid is aanwezig op nabijgelegen P4 Jaarbeurs Utrecht op ca. 400 meter loopafstand, zie ook http://www.jaarbeurs.nl/13/parkeren
P4 ligt aan de ‘Truus van Lierlaan’. Voer dit adres in in navigatiesysteem of volg dan vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB-borden met de aanduiding ‘Jaarbeurs’ en vervolgens P4. Achteraf betalen is mogelijk bij de parkeerautomaat op P4.
Wandelroute vanaf P4 naar de U-trechters: Loop naar de uitgang van P4, steek de weg over, sla linksaf en vervolg het fiets/voetpad met de bocht naar rechts, tussen kanaal en P2, naar de Nelson Mandelabrug. Steek over, sla linksaf richting Rabotoren, loop over de brug en neem na 30 meter het voetpad rechts naar de U-trechters.

Gratis parkeren is mogelijk, mits plaats beschikbaar, naast het huisje op de van Zijstweg 51, langs het kanaal aan de Kanaalweg of in de woonwijk aan de Veilinghavenkade.

Met de taxi?

Stap uit bij Urban Italian restaurant 'Fico' aan de Veilinghavenkade. Loop langs de ingang van het restaurant in 50 meter naar de U-trechters.

Met de fiets?

Onder de U-trechters is voldoende plek om de fiets te plaatsen.

De U-trechters van RuimteUtrecht
Veilinghavenkade 4-6-8
3521 AK Utrecht
030 7600511

Er zijn 4 U-trechters met 2 opgangen. Bij elke opgang staat de bedrijfsnaam van de groepen die wij verwachten.

Download Route NL
Download Route ENG