Routebeschrijving

Routebeschrijving

Centraal gelegen op loopafstand van het Centraal Station vlak achter de Jaarbeurs.
 

Met de trein?

RuimteUtrecht ligt op loopafstand (10 minuten) van het Centraal Station. Neem de uitgang Jaarbeursplein, vervolgens linksaf over de Croeselaan tot de oversteekplaats iets voorbij hoofdkantoor Rabobank (met de 2 torens). Steek de Croeselaan over en neem de Van Zijstweg (= 2-baansweg langs de Jaarbeurs). Loop circa 200 meter rechtdoor langs de ingang van Urban Italian restaurant ' Fico ' en 50 meter later verschijnen de U- trechters

Met de auto?

De dichtstbijzijnde parkeerplekken zijn in de omliggende wijk Parkhaven. Hier is parkeren grotendeels gratis, maar de parkeerplekken zijn erg gewild. Een alternatief is om gebruik te maken van de parkeerplekken van de naastgelegen Jaarbeurs Utrecht. Parkeer de auto op P4 op ca. 400 meter loopafstand, zie ook http://www.jaarbeurs.nl/13/parkeren
P4 ligt aan de ‘Truus van Lierlaan’. Voer dit adres in in navigatiesysteem of volg vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB-borden met de aanduiding ‘Jaarbeurs’ en vervolgens P4. Achteraf betalen is mogelijk bij de parkeerautomaat op P4.

Wandelroute vanaf P4 naar de U-trechters
Neem de voetgangersbrug naar 'Entree West' van de Jaarbeurs en sla na de brug rechtsaf op de Fentener van Vlissingenkade. Wandel langs de woonboten en steek na enkele minuten over op de Van Zijstweg.
Sla linksaf en neem na 30 meter het voetpad rechts naar de ingang van de U-trechters.

Met de taxi?

Stap uit bij Urban Italian restaurant 'Fico' aan de Veilinghavenkade. Loop langs de ingang van het restaurant in 50 meter naar de U-trechters.

Met de fiets?

Onder de U-trechters is voldoende plek om de fiets te plaatsen.

De U-trechters van RuimteUtrecht
Veilinghavenkade 4-6-8
3521 AK Utrecht
030 7600511

Er zijn 4 U-trechters met 2 opgangen. Bij elke opgang staat de bedrijfsnaam van de groepen die wij verwachten.

Download Route NL
Download Route ENG