Utrecht vergaderen

U wilt met een gezelschap in Utrecht vergaderen? Kom dan naar de U-trechter; een unieke locatie met een historisch en industrieel karakter. De vergaderruimtes zijn gesitueerd op tien meter hoogte, in fraai ingerichte historische zandtrechters. Een aparte belevenis voor u en uw gasten. Op deze plek zal een vergadering dan ook niet snel als saai worden ervaren.

Utrecht vergaderenUtrecht Vergaderen

In Utrecht vergaderen kan in alle privacy in uw eigen zandtrechter, die u nooit met andere groepen tegelijkertijd zal hoeven te delen. U geniet hier van een prachtig uitzicht, doordat de ruimte helemaal rondom voorzien is van ramen. Dit zorgt ook voor een mooie en heldere 360 graden lichtinval van het daglicht. De vergaderruimtes zijn van alle gemakken voorzien en u kunt gebruik maken van de service die ons personeel tijdens de vergadering verleend.

De U-trechter is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en ligt op loopafstand vanaf het centraal station van Utrecht. Net achter de Jaarbeurs Utrecht vindt u de historische Veilinghaven, waar de zandtrechters naast elkaar staan opgesteld in een mooie industriële omgeving.

Historische zandtrechters

In vroegere tijden kon men hier het zand vanaf de schepen lossen in de trechters. Vanaf daar werd de lading vervolgens opgeslagen en verder onderverdeeld. Enige tijd zijn de zandtrechters weg geweest, maar tegenwoordig staan ze weer aan de kade en vervullen ze hun nieuwe bestemming als vergaderruimte. Hiervoor zijn de trechters natuurlijk eerst volledig aangepast, verbouwd en voorzien van alle faciliteiten.

U kunt hier in Utrecht vergaderen, maar ook voor andere soorten bijeenkomsten met groepen tot maximaal twintig personen kunt u terecht in de U-trechter. Bijvoorbeeld voor een presentatie, voor (directie)overleg, wanneer u een training organiseert of voor een algemene meeting.

Cateringservice

U kunt tijdens het vergaderen gebruik maken van onze cateringservice, van ontbijt tot private diner meeting (vanaf vijf personen). Wij serveren zelfgemaakte gerechten en hapjes van verse en biologische ingrediënten. Bekijkt u vooraf onze menukaart op de website eens, om alvast een indruk te krijgen van de mogelijkheden.