Utrecht vergaderlocatie

Wanneer u opzoek bent naar Utrecht vergaderlocatie, bent u hier aan het juiste adres. De U-trechter is een sfeervolle en unieke plek. Hier kunt u op tien meter hoogte samen met uw gasten een bijzondere vergadering ervaren. De U-trechter bevindt zich op een makkelijk te bereiken locatie. Net achter de Jaarbeurs Utrecht en dus op loopafstand vanaf het Centraal station.

Utrecht vergaderlocatie

Utrecht vergaderlocatieIn de voormalige zandtrechters, gelegen aan de historische Veilinghaven, kunt u tegenwoordig terecht voor:

  • Vergaderingen
  • Overleg met uw bestuur of directie
  • Meetings
  • Presentaties
  • Exclusieve ‘private diner meeting’ (voor groepen vanaf vijf personen).

De ruimtes zijn volledig verbouwd en voorzien van de faciliteiten en gemakken, die u mag verwachten van deze karakteristieke Utrecht vergaderlocatie.

Oude zandtrechters

In het verleden werden de zandtrechters ingezet voor de opslag van de lading zand die vanaf schepen via het water werden aangeleverd. Vanaf de trechters kon het zand verder verdeeld worden onder de afnemers hiervan. Toen deze zandtrechters enige tijd van hun plek waren verdwenen, bleek het toch een groot historisch gemis en zijn ze terug geplaatst en voorzien van een hedendaagse bestemming; als Utrecht vergaderlocatie.

Unieke vergaderlocatie

De U-trechter biedt u en uw gezelschap de kans om op deze unieke plek elkaar te ontmoeten. Nergens anders in de wereld vindt u een vergaderlocatie in een voormalige zandtrechter. U hoeft de ruimte niet te delen met andere groepen en kunt dus de nodige privacy verwachten tijdens uw besprekingen. De zaal bevindt zich op een hoogte van tien meter en geeft een verbluffend uitzicht vanuit de rondom gesitueerde ramen. Dit geeft tevens een erg mooi en prettig 360 graden lichtinval van het daglicht.

Catering

U kunt tijdens uw verblijf gebruik maken van onze catering. Bekijkt u vooraf eens de menukaart op de website om het aanbod van onze verse, huisgemaakte en veelal biologische gerechten te zien. Van ontbijt tot diner, het kan allemaal.