Vergaderen in Utrecht

Wilt u graag vergaderen in Utrecht? De U-trechter biedt u een sfeervolle vergaderlocatie met een bijzonder en historisch karakter. In de oude zandtrechters aan de historische Veilinghaven in Utrecht kunt u in deze sfeervolle omgeving terecht met een gezelschap en wordt vergaderen een ware beleving.

Vergaderen in UtrechtVergaderen in Utrecht

De U-trechter bevindt zich op een gemakkelijk te bereiken locatie, namelijk vlak achter de Jaarbeurs Utrecht en is dus op loopafstand van het centraal station. De zandtrechters zijn ieder voorzien van de nodige faciliteiten en voorzieningen en worden per ruimte verhuurt aan groepen. U zal dus nooit uw ruimte hoeven te delen met andere gezelschappen en geniet zo van alle privacy.

De ruimte zit op 10 meter hoogte en is voorzien van 360 graden lichtinval en daarbij natuurlijk een prachtig panorama view uitzicht. Het is een sfeervolle omgeving met een industrieel karakter en dus een prima plek wanneer u van uw vergadering een bijzondere ervaring wilt maken. De ruimte is geschikt voor een groep tot maximaal twintig personen.

Zandtrechters

De voormalige zandtrechters zijn in vroegere tijden gebruikt als opslag van ladingen zand, die vanuit de haven werden aangevoerd. Vanaf deze plek kon het zand verder verdeeld worden. De historische trechters zijn destijds ooit weggehaald, maar staan nu weer op hun oorspronkelijke plek aan het water. Ze zijn nu volledig ingericht en geschikt gemaakt voor gebruik.

Service tijdens het vergaderen in Utrecht

Ons personeel zal het u tijdens uw vergadering, meeting, bijeenkomst of overleg volledig naar wens maken. Wij kunnen u bedienen tijdens uw vergadering, wanneer u gebruik wilt maken van onze catering. We gebruiken veelal biologische producten en de gerechten en hapjes worden zelfgemaakt met verse producten. U kunt met een groep vanaf vijf personen komen genieten van een ‘private diner meeting’, of bijvoorbeeld vergaderen in Utrecht tijdens een heerlijke broodjes lunch of een ontbijt. U kunt op de website de menukaart vinden en vooraf alvast een keuze maken.