Vergaderen Utrecht centraal

Heeft u gezocht op ‘Vergaderen Utrecht centraal’? Dan bent u bij de U-trechter aan het juiste adres. Vergaderen op loopafstand van Utrecht centraal station.

Vergaderen Utrecht centraal

De U-trechter is gesitueerd aan de historische Veilinghaven, net achter de Jaarbeurs Utrecht. Dit is voor u en uw gasten dus makkelijk op loopafstand bereikbaar vanaf het centraal station. De U-trechter is een prachtige locatie om te vergaderen, gevestigd in de oude zandtrechters op een hoogte van maar liefst 10 meter. Met de 360 graden licht door de ramen, die volledig rondom in de trechter zitten, hebben u en uw gasten een fantastisch uitzicht en een prachtige lichtinval van het daglicht.Vergaderen Utrecht centraal

In historische tijden gebruikten de mensen deze zandtrechters om de schepen met zand hier in te lossen. Het zand werd hier opgeslagen en verder verdeeld. Na enige tijd te zijn verdwenen, kregen de oude trechters hun locatie weer terug en hebben ze vandaag de dag een nieuwe bestemming. Hiervoor zijn ze grondig onder handen genomen om ze gebruiksklaar te maken en te voorzien van alle nodige faciliteiten. Het resultaat mag er zijn; een sfeervolle en unieke plek voor vergaderen Utrecht centraal.

Vergadering, meeting of overleg?

U kunt hier met groepen tot maximaal twintig personen komen voor bijvoorbeeld vergaderingen, overleg of presentaties en meetings. Als u met een groep vanaf vijf personen komt, kunt u zelfs gebruik maken van onze ‘private diner meeting’. Ons personeel is aanwezig om u tijdens uw meeting of vergadering de nodige service te bieden. U kunt de trechter per groep afhuren en hoeft deze dus niet te delen met andere groepen. Zo kunt u ten alle tijden in alle privacy overleg plegen.

Daarbij bieden wij u een uitmuntende catering, waarbij u met uw gasten kunt genieten van een broodjes lunch, een heerlijk ontbijt of een uitgebreid diner. Dit alles met zelfgemaakte en biologische gerechten.