Vergaderen Utrecht

vergaderenHeeft u gezocht op de zoekwoorden ‘Vergaderen Utrecht’? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! De U-trechter biedt u een hele bijzondere en unieke vergaderlocatie in de stad Utrecht. U kunt hier op elegante wijze met uw gasten of een gezelschap afspreken voor diverse doeleinden.

Vergaderen Utrecht

In de U-trechter wordt vergaderen Utrecht een echte beleving voor u en uw bezoekers. De vergaderruimtes zijn gevestigd in de industriële en historische zandtrechters in de oude Veilinghaven. In vroegere tijden werden deze zandtrechters gebruikt om de ladingen zand te lossen. En vanuit daar werd het dan verder verdeeld.

Na even te zijn weggeweest, zijn deze zandtrechters op hun oorspronkelijke plek herplaatst. Maar nu volledig en sfeervol ingericht. Voorzien van alle nodige faciliteiten om het u en uw gasten zo goed mogelijk naar wens te maken. Vergaderen Utrecht met volledige privacy, omdat u nooit een ruimte hoeft te delen met bijvoorbeeld andere groepen.

De U-trechter

De U-trechter is een prachtige locatie en maakt vergaderen Utrecht tot een ware beleving. De locatie is op loopafstand van het centraal station in Utrecht, net achter de Jaarbeurs. De ruimte is voorzien van alle gemakken en heeft een panorama view uitzicht, met een 360 graden lichtinval. De ruimte is prima geschikt voor een (directie)overleg, meetings, kleinschalige vergaderingenen bijeenkomsten tot een maximum van ongeveer twintig personen.

Wanneer u vergadert in de U-trechter, kunt u rekenen op de bediening van onze klantvriendelijke medewerkers. Zij zullen het u en uw gasten helemaal naar wens maken en ervoor zorgen dat u niets te kort komt tijdens het vergaderen Utrecht.

Catering

Het is in de U-trechter mogelijk om vanaf vijf personen een private dinner meeting te houden. Wij beschikken over een prima cateringservice met lekkere zelfgemaakte en zoveel mogelijk biologische producten. Bekijk vooraf alvast de menukaart op onze website en maak uw keuze uit bijvoorbeeld een heerlijk ontbijtbuffet, een broodjeslunch of zelfs een compleet dinner.