Vergaderlocatie Utrecht

Opzoek naar een geschikte vergaderlocatie Utrecht? Dan bent u bij de U-trechter aan het juiste adres. Een unieke vergaderlocatie met een industrieel en historisch karakter in de stad Utrecht.

Vergaderlocatie Utrechtvergaderruimte utrecht

Deze bijzondere vergaderlocatie Utrecht is gevestigd in de oude zandtrechters, die in vroegere tijden gebruikt werden voor het lossen van de ladingen met zand. Vanuit de trechters werd het zand destijds verder verdeeld. Deze zandtrechters zijn even weg geweest. Maar zijn nu weer herplaats op hun oorspronkelijke locatie. Ze zijn inmiddels volledig ingericht als vergaderruimte, voorzien van alle gemakken en van de nodige voorzieningen.

U kunt in deze ruimte in privacy vergaderen of besprekingen houden, doordat u de ruimte nooit hoeft te delen met anderen. Deze locatie is prima geschikt voor bijvoorbeeld kleinschalige vergaderingen, (directie)overleg, maar ook geschikt voor meetings en bijeenkomsten tot een maximum van 24 personen.

Wat betreft Corona hebben wij de benodigde preventieve maatregelen getroffen en onze capaciteit tijdelijk aangepast van maximaal 24 naar maximaal 8 personen. We volgen de richtlijnen van het RIVM en Horeca Nederland.

De U-trechter

De vergaderruimtes van de U-trechter zijn op loopafstand van Utrecht CS, gevestigd in de Oude Veilinghaven net achter de Jaarbeurs. Makkelijk te bereiken dus voor u en uw gasten. De trechters bieden een mooi uitzicht over de historische haven, en hebben allen een panorama uitzicht rondom en dus ook 360 graden lichtinval. Een vergadering die u en uw gezelschap dus niet snel zullen vergeten.

Catering

Tijdens uw meeting, zal ons personeel ervoor zorgen dat alles naar wens is en dat u en uw gasten niets te kort komen. U kunt gebruik maken van onze uitgebreide en uitmuntende cateringservice. Wij serveren zelfgemaakte en zoveel mogelijk biologische en verse producten. U kunt uw vergadering houden onder het genot van een ontbijtbuffet, een lekkere broodjeslunch of een heerlijk en uitgebreid diner (buffet of uitgeserveerd). Bekijkt u vooraf eens de menukaart op onze website om alvast een keuze te kunnen maken.