Vergaderlocaties Utrecht

Als het aankomt op vergaderen, is er een ruime keuze wat betreft vergaderlocaties Utrecht. De U-trechter is daarvan bij uitstek een van de meest bijzondere plekken om uw gasten te ontvangen.

Vergaderlocaties Utrecht

vergaderlocaties Utrecht

De U-trechter is een sfeervolle locatie met een historisch karakter. Waar u uw gasten op een hoogte van 10 meter kunt ontvangen in een van de voormalige zandtrechters. Deze zandtrechters staan in de historische Veilinghaven en zijn gemakkelijk te voet bereikbaar vanaf het centraal station van Utrecht, net achter de Jaarbeurs.

 

U kunt deze trechters afhuren voor bijvoorbeeld een vergadering, een meeting of overleg en presentaties tot groepen van twintig personen. Vanaf vijf personen kunt u zelfs komen genieten van een private diner meeting. Hierbij krijgt u een volledig diner geserveerd tijdens uw bespreking. U zal de trechter nooit hoeven te delen met anderen en u kunt hier dus in alle privacy en rust met uw gezelschap vergaderen.

Historische zandtrechters

Van alle vergaderlocaties Utrecht, is deze plek zo bijzonder vanwege de historische zandtrechters. Vroeger kon men hier de lading met zand vanaf de schepen in deze haven lossen. Vanuit de trechters werd het zand vervolgens opgeslagen en verder onderverdeeld. Enige tijd waren ze van hun plek verdwenen, maar inmiddels staan ze er weer en hebben ze een nieuwe bestemming gekregen.

De trechters hebben allen rondom licht inval en geven u en uw gasten dan ook een prachtig uitzicht door de 360 graden ramen. De ruimtes zijn voorzien van alle gemakken en faciliteiten en ons personeel is aanwezig om u de service te bieden, die u van ons mag verwachten.

Catering

Tijdens uw overleg of vergadering kunnen u en uw gasten gebruik maken van onze catering. Wij bieden een uitgebreide menukaart met zelfgemaakte en zoveel mog

elijk biologische gerechten. Bijvoorbeeld een lekker ontbijt of een uitgebreide broodjes lunch of zelfs een compleet diner behoren tot de mogelijkheden.