Vergaderlocaties

vergaderlocatiesRuimteUtrecht biedt unieke vergaderlocaties in omgebouwde zandtrechters in de stad Utrecht. Een bijzondere locatie, die vergaderen voor jou en deelnemers tot een echte beleving kan maken. Het historische en industriële karakter van deze locatie, zal je versteld doen staan.

Vergaderlocaties

De omgebouwde zandtrechters bevinden zich aan de historische Veilinghaven achter de Jaarbeurs, op loopafstand van het Centraal station. Een plek die makkelijk bereikbaar is. Op tien meter hoogte biedt deze locatie de privacy van een eigen zaal met eigen faciliteiten, zonder deze te hoeven te delen met anderen. De omgebouwde zandtrechters zijn allen voorzien zijn van eigen voorzieningen. Daarbij hebben de zandtrechters een prachtig uitzicht en 360 graden rondom daglicht via de ramen aan alle zijden van de ruimte.

Unieke locatie

Nergens anders op de wereld vind je dit soort unieke vergaderlocaties. De voormalige zandtrechters werden vroeger gebruikt om de ladingen zand te lossen en verder te verdelen. Nadat ze enige tijd zijn weggeweest, staan ze nu weer op hun plaats en zijn ze via een trap begaanbaar voor publiek.

In de sfeervol ingerichte ruimtes kun je terecht voor vergaderingen, presentaties, (directie)overleg en meetings tot aan 24 personen.

Wat betreft Corona hebben wij de benodigde preventieve maatregelen getroffen en onze capaciteit tijdelijk aangepast van maximaal 24 naar maximaal 8 personen. We volgen de richtlijnen van het RIVM en Horeca Nederland.

Goede catering

Om deze vergaderlocaties nog meer charme te geven, bieden wij u ook een uitmuntende cateringservice. Wij serveren verse, zelfgemaakte gerechten en tussendoortjes; zoveel mogelijk gemaakt van biologische producten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een heerlijk ontbijtbuffet, een uitgebreid diner of een broodjeslunch. Op de website is vooraf al de kaart te bekijken en een keuze te maken uit de gerechten die wij serveren.

Bent u geïnteresseerd? Laat het ons weten en neem contact op!