Vergaderruimte Utrecht

vergaderruimteOp zoek naar een vergaderruimte Utrecht? RuimteUtrecht biedt vergaderruimtes in omgebouwde zandtrechters. Een unieke historische locatie met een industrieel karakter.

Vergaderruimte Utrecht

Iedere U-trechter biedt een vergaderruimte met daarnaast een eigen ingang en eigen faciliteiten. Een prima plek voor vergaderingen of bijeenkomsten met volledige privacy tijdens de vergadering. De ruimte of faciliteiten hoeven dus nooit gedeeld te worden met andere groepen.

Deze vergaderruimte bevindt zich op tien meter hoogte en biedt dan ook een uniek uitzicht met aan alle zijden ramen en 360 graden lichtinval van de zon. De zandtrechters staan in de historische veilinghaven op loopafstand van het Centraal station in Utrecht, vlak achter de Jaarbeurs. Op deze unieke locatie, maak je vergaderen echt tot een beleving.

Bijzondere locatie

Vroeger werd in de Veilinghaven de lading gelost en verdeeld. De zandtrechters van weleer zijn weg, maar hun vervangers staan weer op hun plek en bieden nu de mogelijkheid om via een trap de trechters te betreden. Met een sfeervolle inrichting is het een erg bijzondere locatie geworden, die nergens anders op de wereld te vinden is.

Deze vergaderruimte is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld (directie)overleg, kleinschalige vergaderingen, meetings en bijeenkomsten tot ongeveer twintig personen. Daarnaast is het ook mogelijk om vanaf vijf personen een private dinner meeting te houden in de U-trechter. Ons personeel, bestaande uit een full-time kracht en vijf flexkrachten, doet er alles aan om het alle deelnemers helemaal naar wens te maken.

Catering

Wij beschikken ook over een uitgebreide catering waarbij wij zoveel als mogelijk van verse biologische producten gebruik maken. Vergaderen tijdens een heerlijk ontbijtbuffet, een broodjeslunch of zelfs met een uitgebreid dinner? Allemaal mogelijk in de U-trechter. Bekijk alvast de kaart op de website om het gevarieerde menu in te zien.

Bent u toevallig geinteresseerd? Laat het ons weten en neem nu contact met ons op!