Vergaderruimte

vergaderruimteBent u opzoek naar een unieke vergaderruimte in Utrecht? De U-trechter biedt u een bijzondere locatie in de omgebouwde zandtrechters. Een vergadering of bijeenkomst op een plek die u en uw gasten niet snel zullen vergeten.

Vergaderruimte

De U-trechter biedt u een aparte vergaderruimte, belangrijkste: volledig voorzien van eigen faciliteiten. U geniet dus tijdens een bespreking van de nodige privacy. U hoeft de ruimte nooit te delen met andere groepen. Daarnaast is de locatie op loopafstand van het centraal station in Utrecht. Net achter de Jaarbeurs in de oude Veilinghaven. De voormalige zandtrechters bieden u een unieke vergaderruimte op tien meter hoogte. Dit met een prachtig panorama view uitzicht en 360 graden lichtinval.

Zandtrechters

In het verleden werden de zandtrechters aan de haven gebruikt om vanaf daar de ladingen zand te lossen en verder te verdelen. De U-trechters zijn enige tijd van hun plaats geweest maar nu staan ze weer op hun plek. De U-Trechter is sfeervol ingericht en voorzien van alle gemakken en faciliteiten. Het oude industriële karakter van deze locatie maakt het plaatje compleet. Dit alles maakt het een complete en unieke ervaring.

De locatie biedt ruimte aan groepen van maximaal twintig personen. Zo kunt u hier bijvoorbeeld vergaderen maar daarnaast ook uw (directie)overleg houden. Een prima ruimte voor kleinschalige meetings en bijeenkomsten. Daarbij is het mogelijk om met een gezelschap, vanaf vijf personen, een private dinner meeting te organiseren. Het personeel staat voor u en uw gasten klaar.

Catering

De U-trechter beschikt over een uitmuntende eigen catering. Hierbij worden zoveel mogelijk producten van biologische aard gebruikt. De gerechten worden vers bereidt en wij bieden u daarom dan ook een uitgebreide menu kaart. Bijvoorbeeld vergaderen met een uitgebreid ontbijtbuffet, een chique dinner of een lekkere broodjeslunch. Het is allemaal mogelijk; bekijk vooraf de menukaart op de website voor het gehele aanbod.