Vergaderzaal Utrecht

Vergaderzaal UtrechtBent u opzoek naar een unieke en sfeervolle vergaderzaal Utrecht? Kom dan met uw gezelschap naar de U-trechter. Een bijzondere vergaderlocatie in een voormalige zandtrechter.

Vergaderzaal Utrecht

De U-trechter is voor uw gasten eenvoudig te voet te bereiken vanaf het centraal station van Utrecht, net achter de Jaarbeurs in de historische Veilinghaven. U kunt hier terecht met groepen tot een maximum van 24 personen.

Wat betreft Corona hebben wij de benodigde preventieve maatregelen getroffen en onze capaciteit tijdelijk aangepast van maximaal 24 naar maximaal 8 personen. We volgen de richtlijnen van het RIVM en Horeca Nederland.

Bijvoorbeeld voor vergaderingen, maar ook voor presentaties, meetings of (directie) overleg.

De U-trechter

Deze vergaderzaal Utrecht is uniek vanwege de voormalige zandtrechters, waarin deze is gesitueerd. Op een hoogte van 10 meter kunt u uw gasten op een bijzondere wijze ontvangen. De zandtrechters geven een prachtig uitzicht en hebben rondom een prachtig lichtinval van het daglicht. De trechters zijn van alle gemakken voorzien en u hoeft de ruimte niet te delen met andere groepen. U kunt dus rustig en in alle privacy met uw gezelschap vergaderen.

De historische zandtrechters

Waar in het verleden nog de ladingen zand vanaf het water werden gelost, om vanaf daar verder te verdelen onder de mensen, is nu deze vergaderzaal Utrecht. De zandtrechters werden ooit verwijderd, maar zijn later weer terug gezet op deze locatie. Inmiddels hebben ze een nieuwe bestemming en worden ze weer goed gebruikt.

Catering

Wanneer u in de U-trechter komt vergaderen, kunt u tevens gebruik maken van onze cateringservice. Als u met een groep van vijf personen of meer bent, kunt u zelfs komen genieten van een ‘private diner meeting’. U kunt op de website alvast de menukaart bekijken en bijvoorbeeld kiezen voor een heerlijk ontbijt, een broodjes lunch of een compleet diner. Alle gerechten worden zelfgemaakt en zijn van verse en ook biologische producten vervaardigd.

Neemt u gerust eens contact met ons op voor meer informatie of om de mogelijkheden voor uw meeting of vergadering met ons te bespreken.