Vergaderzalen Utrecht

Vergaderzalen UtrechtVan alle vergaderzalen Utrecht, is de U-trechter bij uitstek een van de meest bijzondere en unieke locaties. Met vergaderruimtes die zijn gevestigd in de voormalige historische zandtrechters, kunt u uw gezelschap op een sfeervolle en unieke beleving trakteren.

Vergaderzalen Utrecht

De vergaderruimtes bevinden zich op een hoogte van tien meter en geven daardoor een prachtig uitzicht. De U-trechters worden per stuk verhuurd aan gezelschappen, zodat u de ruimte dus niet hoeft te delen en van de volledige privacy geniet. Deze vergaderzalen Utrecht zijn ook nog eens goed bereikbaar en zijn op loopafstand vanaf het Centraal station te vinden, net achter de Jaarbeurs Utrecht.

Historische zandtrechters

Vroeger kon men hier vanaf het water uit de schepen de ladingen met zand lossen. In de U-trechters werd dit zand vervolgens opgeslagen en verder verdeeld. Ze hebben dus altijd een belangrijke functie gehad. Tegenwoordig dienen ze een ander doel en nadat de trechters ooit weggehaald waren, staan ze inmiddels weer op hun plek met een nieuwe bestemming als een van de meest bijzondere vergaderzalen Utrecht.

Goede service

Wij doen er alles aan om het u en uw gasten volledig naar wens te maken tijdens jullie bijeenkomst. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van onze zeer goede catering service. Met huisgemaakte, verse en biologische gerechten kunt u van ontbijt tot diner bij ons terecht. U kunt op de website alvast een kijkje nemen in onze menukaart. Voor groepen van vijf of meer personen, kunt u zelfs een ‘private diner meeting’ reserveren.

Dus wanneer u opzoek bent naar een geschikte en bijzondere locatie, bent u bij de U-trechter aan het juiste adres voor al uw bijeenkomsten met groepen tot aan twintig personen. Bijvoorbeeld voor een vergadering, een (directie)overleg, meeting of presentatie. Uw gasten zullen in ieder geval onder de indruk zijn van deze sfeervolle en historische plek.