Vind jij vergaderen ook zo saai?

regels effectief vergaderen
Regels effectief vergaderen
15 oktober 2018
vergadering evalueren
Is een vergadering evalueren belangrijk?
18 januari 2019
aandacht bij de vergadering

Vergaderen kan toch maar op één manier?

Daar zit je fout! Vergaderen kan namelijk op heel veel verschillende manieren. Sommige teams hebben deze diversiteit zelfs nodig. Maar wat houdt diversiteit eigenlijk in wanneer men het over vergaderen heeft? En hoe kan de locatie waar er vergaderd wordt hier een rol bij spelen? Speelt het überhaupt een rol en zo ja, voor wie kan dit dan in het bijzonder belangrijk zijn? Het antwoord op deze vragen zal hieronder uitgebreid worden beschreven.

Diversiteit voor efficiëntie

Sommige mensen vergaderen liever in een stabiele omgeving zonder al te veel afleiding. Diversiteit stimuleert echter bij bepaalde mensen het denkproces. In een andere setting, kun je ook op andere en misschien betere ideeën komen. Daarom kan de vergaderlocatie toch echt wel invloed hebben.

De locatie heeft invloed

Wanneer u in één van onze zandtrechters vergadert kan dit een zeer vernieuwende ervaring zijn. Wij bieden uitzicht op de haven van Utrecht, wat tot nieuwe inzichten kan leiden. Daarnaast heb je zelf wel volledige privacy. En bovendien ben je voorzien van catering en zijn de zandtrechters makkelijk bereikbaar vanuit het centrum van de stad.

Vergaderingen in een haven

Vooral voor vergaderingen met zakenpartners is deze unieke locatie perfect. De vergadering verloopt met behulp van deze locatie niet alleen dynamisch. Ook maakt u indruk op jouw zakenpartners door een bijzondere plek te kiezen voor de vergadering. Zij zullen je als creatief en innovatief zien. Aan de andere kant is het zeer gemakkelijk om in de haven te vergaderen wanneer je daar werkt. Wanneer er dan bijvoorbeeld aan het einde van de dag een vergadering is, ben je al in de buurt.

Vergaderingen in een zandtrechter? Neem contact op

De locatie waar een vergadering plaatsvindt kan dus zeker wel een positieve werking hebben op de efficiëntie. Neem dus vandaag nog contact met ons op wanneer je in een zandtrechter zou willen vergaderen. Om contact op te nemen wat betreft het vergaderen in een zandtrechter kun je op het kopje ‘contact’. Deze staat rechts bovenaan de webpagina. Hieronder staan onze contactgegevens als ons telefoonnummer, e-mailadres en correspondentieadres. Je kunt ook zelf een bericht sturen waarna wij contact met je op zullen nemen. Jouw gegevens zullen in dat geval vertrouwelijk blijven. Nog iets verder naar rechts staat een kopje waarmee je een offerte kunt aanvragen. Voor recensies van deze unieke locatie kun je klikken op het kopje ‘reacties’.

Comments are closed.