Catering
Puur, eerlijk en ambachtelijk
Bij een geslaagde vergadering, training of meeting hoort uiteraard ook een goede catering. Onderstaand een overzicht van onze mogelijkheden in samenwerking met La Collina Catering van Driessen SmaakVermaak.
Puur, eerlijke en ambachtelijke catering. De zoete lekkernijen bakken wij vers, per reservering. Vegetarische producten staan met een (v) aangegeven.
Geef op het offerteformulier de wensen voor de catering aan en per omgaand zit de offerte in de mailbox.
Speciale (dieet-)wensen? Geen probleem. Vermeld deze bij de offerte aanvraag.

Croissant, Pain au chocolat, verse jus en melk/karnemelk.

Twee soorten sandwiches (boerenkaas, kipfilet), gekookt ei, croissant, verse fruitsalade, verse sap en melk/karnemelk.

Versgemalen Jacobs Douwe Egberts koffie, MrJones thee (met verse gember, honing en munt), (limoen)water, sap, frisdrank, huisgemaakte zoete lekkernij, snoepjes, koekjes en vers handfruit naar wens.

La Collina Italiaanse lunch bollen, 3 kwarten p.p.
Boerenkaas met gegrilde groenten en rucola (v)
Carpaccio (zelf gemarineerd en gesneden) met pijnboompitten, Parmezaan en balsamico blase
Tonijnsalade (van lijngevangen MSC longstripe tonijn)
Salades
Tomatensalade met komkommer, paprika, rode ui en kapperappeltjes (v)
Pasta salade met frisse citroenmayonaise (v)
Vers geperste sinaasappelsap, melk en karnemelk.

La Collina Italiaanse lunch bollen, 3 kwarten p.p.
Boerenkaas met gegrilde groenten en rucola (v)
Carpaccio (zelf gemarineerd en gesneden) met pijnboompitten, Parmezaan en balsamico blase
Tonijnsalade (van lijngevangen MSC longstripe tonijn)
Salades
Salade van little jam met geroosterde aubergine, paprika, balsamico en Parmezaanse kaas.
Frisse venkelsalade met meloen.
Mini quiche met geroosterde groenten
Vers geperste fruitsappen (kiwi-sinaasappelsap; bosvruchten-sinaasappelsap; mango-passie-sinaasappelsap; sinaasappelsap) en melk/karnemelk.
Glaasje yoghurt met vers fruit

- Mango, ananas, banaan en munt
- Bosbessen, banaan, kwark en sinaasappel

Rijk gevulde Italiaanse tomatensoep.

We serveren een bowl met onderin sushi rijst, daarop wasabi dressing en garneren dit met:
Avocado, mais, rode paprika, komkommer, wakame, mango en Edamame boontjes.

Wraps met gerookte kip met avocado en pesto én wraps met spinazie, feta en paprika (v).

Quiche met geroosterde groenten en boeren kaas (v).

Opgediend met de beste kwaliteit olijven, peppersweets, Cipollini-uitjes, zongedroogde tomaten, meerdere kazen en verschillende vleeswaren. Geserveerd met ambachtelijk brood en huisgemaakte tapenades.

Quiche met geroosterde groenten en boeren kaas
Wraps met gerookte kip met avocado en pesto én wraps met spinazie, feta en paprika (v)
Rijk gevulde Italiaanse tomatensoep (v) of romige courgettesoep.

Ambachtlijk brood met boter, olie, peper en grof zeezout (v)
Salade van het seizoen (v)
Warme gerechten:
Biologische kip met citroensaus
Melanzane Parmigianni, ovenschotel van aubergine (v)
Kruidige witte rijst
Groenten uit de oven(v)
Dessert:
Glaasje huisgemaakte tiramisu

Ambachtelijk brood met boter, olie, peper en grof zeezout.
Salade van rode bieten met appel, walnoten, geitenkaas en brie (v)
Carpaccio met kappertjes, rucola en Parmezaanse kaas
Gergrilde groenten salade met olijfolie, witte balsamico en verse kruiden
Warme gerechten
Mediteraans runderstoofpotje
Grote gamba's gebakken in knoflookolie, gepeld geserveerd
Verdure mixte, gebakken en geblancheerde groenten
Potata al forno, op italiaanse wijze bereide aardappeltjes uit de oven (v)
Trio van mini desserts
Panna cotta met verse aardbijen
Vers fruit salade
Chocomousse

Voorgerechten:
Vitello tonato, mooi rose kalfsmuis met tonijnmayonaise en kappertjes
Caprese salade van buffelmozzarella en balsamico blase (v)
Hoofdgerechten:
Involtini, gevulde kippendij met tapenade en kaas, omwikkeld in Parmaham
Zeebaarsfilet “en Papillot”
Met ratatouille gevulde gegrilde aubergine (v)
Geserveerd met:
Verdure mixte, gebakken en geblancheerde groenten
Potata al forno, op italiaanse wijze bereide aardappeltjes uit de oven
Frisse venkelsalade
Hoofdgerecht geserveerd op bord, incl. aardappeltjes en groenten, de salade op de tafels in schaaltjes geserveerd.
Dessert:
Huisgemaakte tiramisu.