Recensies

Deel uw ervaring

Informatie ontvangen?

Bel vanaf 08 tot 1800 (ma-vr) 

030-7600510

Uw feedback maakt het verschil

Deel uw ervaringen en ideeën

Welkom op onze recensie pagina, waar uw stem centraal staat. We zijn altijd op zoek naar manieren om onze diensten te verbeteren en uw inzichten zijn daarbij van onschatbare waarde. Of u nu suggesties, complimenten, of opbouwende kritiek heeft, wij luisteren aandachtig. Hieronder kunt u uw ervaringen delen en direct bijdragen aan de groei en verbetering van onze service. Elke mening telt en samen kunnen we ervoor zorgen dat uw ervaring met ons nóg beter wordt. 

We waren onder de indruk van de maatwerk catering bij Ruimte Utrecht. De aandacht voor detail en de kwaliteit van het eten maakten onze vergadering extra speciaal.

ICTU - 8 personen

De ligging aan de kleine haven in Utrecht bood een rustgevende achtergrond voor onze strategische sessie. Echt een prachtige locatie!

Leidsche Rijn College - 11 personen

De goede bereikbaarheid per trein was voor ons een groot pluspunt. Het maakte het voor iedereen gemakkelijk om de vergaderlocatie te bereiken.

Rabobank - 10 personen

Het buiten kunnen zitten aan de haven tijdens de pauzes was verfrissend en bevorderde de creatieve gedachtenwisseling..

Hogeschool Utrecht - 8 personen

Schrijf uw bericht

Hoe u uw feedback kunt geven:

Uw mening is belangrijk voor ons en we horen graag wat u denkt. Hier is een eenvoudige stap-voor-stap uitleg over hoe u uw feedback kunt achterlaten.

Schrijf uw feedback
Laat ons in het feedbackveld weten wat u waardeert en wat beter kan. Wees kort maar duidelijk - uw inzichten zijn cruciaal voor onze verbetering.

Vermeld uw bedrijfsnaam
Reageert u namens een bedrijf? Vul dan de bedrijfsnaam in.
Zo kunnen we uw feedback beter plaatsen en onze diensten afstemmen op uw zakelijke behoeften.

Kies een sterrenwaardering
Laat ons met een sterrenwaardering, van 1 (niet tevreden) tot 5 (zeer tevreden), weten hoe tevreden u bent. Dit biedt ons een snel overzicht van uw ervaring.

E-mailformulier

De snelle internetverbinding en de digitale grote schermen ondersteunden onze presentaties naadloos. Dit heeft onze vergaderervaring sterk verbeterd.

Velofit - 9 personen

De bar met lekkere versnaperingen was een hit bij ons team. De diversiteit en kwaliteit van het eten en drinken waren indrukwekkend.

Suse.com - 8 personen

Ruimte Utrecht is perfect voor grote groepsbijeenkomsten. De veelzijdige ruimtes boden comfort en efficiëntie voor onze grote groep.

Special Moments - 8 personen

De faciliteiten voor avondvergaderingen waren top. Goede verlichting en een aangename sfeer hielpen ons om ook 's avonds productief te zijn.

Oostkracht 10 - 7 personen

Het proces om een vergaderruimte te reserveren was vlot en eenvoudig. We waardeerden de snelle en vriendelijke service.

Stichting U15 - 12 personen

We waren blij verrast door de goede prijs-kwaliteitverhouding. Ruimte Utrecht biedt uitstekende faciliteiten tegen zeer redelijke tarieven.

Deltares - 14 personen

De flexibiliteit in de opstelling van de vergaderruimtes was perfect voor onze diverse sessies. Elke ruimte voldeed aan onze specifieke behoeften.

Equix Cloud - 6 personen

Het team bij Ruimte Utrecht was professioneel en attent. Hun ondersteuning droeg bij aan het succes van onze bijeenkomst.

CarMobile - 9 personen