De Trechters

Vergaderen in stijl

Zakelijke bijeenkomst... training... meeting...

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag 

030-7600510

Op zoek naar een bijzondere
en unieke vergaderlocatie?

Ervaar zelf hoe het is om in een Trechter te vergaderen.

De Trechters van Ruimte Utrecht is een unieke vergaderlocatie met een industriële en historische uitstraling, goed bereikbaar met openbaar vervoer en auto, midden in de inspirerende omgeving van de historische haven en dicht bij het centrum van de prachtige stad Utrecht; Een ideale keuze voor uw zakelijke bijeenkomst. Wij staan met plezier voor u klaar!

De Trechters - Ruimte Utrecht

Vergaderen naar een hoger niveau in historische zandtrechters

Ruimte Utrecht staat voor een bijzondere ervaring. Onze vergaderlocaties, de historische zandtrechters, zijn gelegen aan de oude veilinghaven. Het gevoel voor historie heeft geleid tot de restauratie van deze zandtrechters, op hun oorspronkelijke locatie, nu getransformeerd tot een volledig uitgeruste vergaderruimte, vol met moderne gemakken en essentiële voorzieningen.

Wij zijn trots op onze vergaderruimte De Trechters! Op 10 meter hoogte met uitzicht op de oude haven is dit een unieke setting voor uw bijeenkomst. Ervaar zelf hoe fijn het is om hier te vergaderen.

Gunstig gelegen en goed bereikbaar; wandel van Utrecht CS naar Ruimte Utrecht

De vergaderzalen van Ruimte Utrecht zijn centraal gelegen op loopafstand van Utrecht Centraal Station en goed bereikbaar met de auto. Parkeren kan aan de overkant van de straat.

De Trechters, onze unieke vergaderruimtes, bieden een boeiend zicht op de historische haven. Als u een verfrissende pauze wenst, ga dan voor een ontspannen wandeling langs de oude schepen en verdiep u in de maritieme geschiedenis.

Ga voor een bijeenkomst die indruk op u en uw gezelschap zal maken – Ruimte Utrecht zorgt voor een onvergetelijke ervaring. 

De Trechters - Ruimte Utrecht
De Trechters - Ruimte Utrecht

Exclusieve vergaderruimtes met alle nodige faciliteiten

Bij De Trechter bieden wij u een eigen vergaderruimte, volledig uitgerust met eigen faciliteiten. U hoeft zich nooit zorgen te maken over het delen van de ruimte met andere groepen, waardoor u verzekerd bent van alle mogelijke privacy tijdens uw meeting. Onze locatie is bij uitstek geschikt voor uw bijeenkomsten, (bestuurs)overleg, trainingen, brainstormsessies en vergaderingen, tot maximaal 18 personen.

Ervaar de exclusiviteit en het plezier van uw eigen vergaderruimte bij De Trechter, geniet van de locatie en ga voor uw doelstellingen. 

Service

Bij Ruimte Utrecht doet ons serviceteam er alles aan om u en uw gasten een zorgeloze bijeenkomst te bieden. Wij zijn aanwezig bij de ontvangst en we informeren u over alle faciliteiten, zo zorgen we ervoor dat uw meeting goed kan starten.

Naast onze hartelijke service bieden wij ook een fijn catering assortiment; u kunt genieten van een heerlijk aanbod aan zoete lekkernijen, frisdrank, sapjes, koffie, thee en handfruit. Ons menu, beschikbaar op onze website, biedt een selectie die varieert van een uitgebreide lunch tot een heerlijke borrel. Zo zorgen we ervoor dat het u aan niets ontbreekt, niet alleen met onze faciliteiten, maar ook met onze uitgebreide cateringservice; Alles om uw dag compleet te maken!

De Trechters - Ruimte Utrecht