Nieuwegein

Moderne ruime omgeving

Zakelijke bijeenkomst?

Bel vanaf 08 tot 1800 (ma-vr) 

030-7600510

Een moderne ruimte
voor al uw zakelijke bijeenkomsten.

Uitstekende ligging, modern interieur en uitgebreide faciliteiten.

Gelegen aan de Zuidstedeweg biedt Ruimte Nieuwegein een uitstekende zichtlocatie en gemakkelijke toegang tot het stadscentrum van Nieuwegein. Op slechts 2 minuten loopafstand vindt u een scala aan winkels en gezellige restaurants.
Voor bezoekers met de auto is er voldoende parkeergelegenheid in de afgesloten parkeergarage onder het pand, compleet met een slagboom en video-installatie. Bovendien bevindt zich tegenover het pand de openbare parkeergarage "Het Theater". 

De Trechters - Ruimte Utrecht

Locatie en faciliteiten

Ruimte Nieuwegein combineert een moderne en industriële stijl met prachtige ruimtes die veel glas en natuurlijk licht bevatten. De locatie biedt uitstekende mogelijkheden voor digitale presentaties, met high-speed internet en diverse aansluitmogelijkheden voor projectoren en andere presentatiemedia.

De ruimtes zijn zeer toegankelijk dankzij brede paden, weinig drempels en een geluidsdempende vloer. Daarnaast zijn er comfortabele werkplekken en flexibele indelingen, ideaal voor zowel kleine als grote bijeenkomsten. De nabijheid van het stadscentrum en de beschikbare parkeergelegenheid maken Ruimte Nieuwegein de ideale locatie voor uw bijeenkomsten. 

Services en catering

Bij Ruimte Nieuwegein staan service en catering centraal om uw bijeenkomst succesvol te maken. Onze catering wordt verzorgd door Driessen Smaakvermaak, die een breed scala aan opties aanbiedt, van eenvoudige ontbijtjes tot uitgebreide lunches en diners. Of het nu gaat om een buffet of een op maat gemaakte cateringoplossing, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Ons team staat klaar om aan al uw wensen te voldoen, zodat u en uw gasten kunnen genieten van vers bereide maaltijden en snacks, waardoor u zich volledig kunt richten op uw bijeenkomst. 

De Trechters - Ruimte Utrecht